Potter Kihívás

Itt a vége!

2017. május 01. - potterkihívás

Kedves Olvasók, kedves írók! 

Elérkeztünk az idei kihívás végére. Mindenekelőtt a leleplezéssel kezdenénk, mert minden bizonnyal sokan kíváncsiak, hogy az egyes történetek kiknek is köszönhető. 

Íme: 
Első történet:               Sheraphine - Veled fáj, nélküled elviselhetetlen
Második történet:         Stoobie - Tilosban
Harmadik történet:        Zajec - Izzó acél - törhetetlen
Negyedik történet:        Sybill Dumbledore - Szeretlek 
Ötödik történet:            Liani Hikawa - Harry Potter és a Kiváltságosok Köre
Hatodik történet:          Nycteria - Átkozott Harry Potter, és az ő lelki sérülései
Hetedik történet:          1wolfgirl1 - A Romlás virágai

Mindkét csapat sokat dolgozott a történetekkel, sajnos az olvasók már kevésbé aktivizálták magukat, ami kissé elkeserítő. 

Ezúton szeretném megköszönni a két zsűritagnak, Mariannak és SlytHay-nek, hogy lelkiismeretesen elolvasták, és pontozták a történeteket. (A bannereket hamarosan feltöltjük.)

 

Nem is húzzuk tovább a szót, következzen az eredményhirdetés, amit a tovább gombra kattintva elérhettek. 

Tovább

Pontozási szakasz!

Kedves Olvasók!

Mint azt már mindenki észrevehette, felkerült az utolsó történet is az oldalra. Pontozásra, véleménynyilvánításra jövő hét péntekig, vagyis 04.22. éjfélig van az olvasóknak, illetve a zsűri tagjainak lehetősége. A történetekre érkezett minden szavazat érvényes, amennyiben megfelelnek a szabályzatban leírtaknak. 

A pontozási kategóriákat itt megtaláljátok.

 

Hetedik történet!

A kihívás utolsó történeténet főszereplője Lily Luna Potter

 

CÍM:  A Romlás virágai
CSAPAT: Kaktusz183205_kala.jpg
FŐKULCS: harag
MÁSODLAGOS KULCS: kála (szépség virága)
FŐSZEREPLŐ: Lily Luna Potter
JOGOK: Minden jog Rowlingé, a műben felsorakoztatott karakterek néhány kivétellel az ő univerzumához tartoznak. Ebből anyagi hasznom nem származott, az iromány csupán mások, s időnként a magam szórakoztatására készült el.
MŰFAJ
FIGYELMEZTETÉS(EK): durva nyelvezet
KORHATÁR: 16
TARTALOMVajon hogy lehet a hegycsúcsról a völgybe jutni? Lily Luna Potter életének egyik szakaszának töredékes meséjébe kezd; érzésekről vagy azoknak a hiányukról, csalódásról, s küzdelmekről, ok-okozatokról, csakhogy végre megértsék: nem minden az, amit a látszat mutat.

 

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el! 

Hatodik történet!

Az utolsó előtti történetünkben ismét Harry Potter kavarja fel a kedélyeket. 

CÍM: Átkozott Harry Potter, és az ő lelki sérülései1401639895_1x.jpg
CSAPAT: Rózsa csapat
FŐKULCS: Bujaság
MÁSODLAGOS KULCS: Amarillisz a büszkeség virága
FŐSZEREPLŐ: Harry Potter; Perselus Piton
JOGOK: Minden jog J. K. Rowlingot illeti. Nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik belőle, pusztán a magam és mások szórakoztatására jött létre a történet. Én csak kölcsönvettem a szereplőket, hogy a fantázia birodalmában egy teljesen új út felé kalauzoljam mind a főhősöket, mind pedig az olvasókat.
MŰFAJ: Slash, snarry, kis változtatással
FIGYELMEZTETÉS(EK):  NC-17 Romance, Drama, AU Challenge, tanár diák, és azonos neműek szexuális együttléteinek fotografikus leírása.
KORHATÁR: 18
TARTALOM: Harry Potter 6. év kezdetének nyarán lánnyá változik. Kísértetiesen hasonlít az anyjára, és új nőiességét felhasználva fiúkkal kezd el randizni az ikrek szoros közreműködése mellett, s természetesen a morcos bájitalprofesszornak ez nem tetszik, így ő maga csábítja el hősünket. Azonban ez a csábítási tehetség olyan formában köszön vissza, ahogyan Harry egyáltalán nem számít rá.  ☺

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el!

Ötödik történet!

A Kaktusz csapat jóvoltából ma este ismételten Harry Potteré a főszerep!1401639895_1x.jpg

CÍM: Harry Potter és a Kiváltságosok Köre
CSAPAT: Kaktusz – se veled, se nélküled
TÉMA: Hűtlenség
FŐKULCS: Harag
MÁSODLAGOS KULCS: Amarillisz, a büszkeség virága
FŐSZEREPLŐ: Harry Potter
JOGOK: A Harry Potter könyvek világa J. K. Rowling tulajdona, a jogokat csak ő és az általa meghatalmazott társaságok birtokolják, nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik a történet megírásából.
MŰFAJ: novella
FIGYELMEZTETÉS(EK): kínzás, lelki terror, okkultizmus, slash
KORHATÁR: 18+
KIKÖTÉS: Az első két bekezdés a Poets of the Fall nevű zenekar Carnival of Rust című számának szabadfordítása, melyben egy ismerősöm működött közre. Ezúton is köszönöm szépen a segítséget neki!
KIKÖTÉS 2.: A történethez felhasználtam egy cikket, melynek címe 5+1 ok arra, hogy ne bízz meg Dumbledore-ban, és amihez a szerzője hozzájárult. Ezúton is köszönöm szépen neki!
TARTALOM: Történet a haragról, a megbocsátásról, és arról, hogy az elkövetett hibák kijavíthatók-e. A világot szerteágazó gyűlölet hálózza be, hiszen nem könnyű feloldanunk a haragunkat valaki más iránt, mely elmélyülve megmérgezi a lelkünk. De ez kell meghatározza az életünket? Milyen lavinát indítunk el, ha nem tudunk megbocsátani? Harry megtapasztalja, és a pofonok nagyot csattannak az arcán.

 

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el!

Negyedik történet!

Ma ismételten Albus Perselus Potter kerül előtérbe, kellemes kikapcsolódást olvasóinknak! 

CÍM: Szeretlek183205_kala.jpg
CSAPAT: rózsa
FŐKULCS: harag
MÁSODLAGOS KULCS: kála
FŐSZEREPLŐ: Albus Potter
JOGOK: Minden jog JKR-t illeti.*
MŰFAJ: dráma, általános
FIGYELMEZTETÉS(EK): OOC karakterek
KORHATÁR: 12
TARTALOM: Albus kissé különc a Potter és Weasley családban, ráadásul hosszú ideje érzi, hogy valami nincs rendjén a családi légkörben. Közeledik a tizenegyedik születésnapja, és úgy tűnik, hamarosan kibújik a szög a zsákból. A kérdés csak az, mi lesz akkor?
(Megjegyzés: Albus jelleme maximálisan a hetedik könyv epilógusán és fantázián alapszik, nem vettem figyelembe az Elátkozott gyermeket.)

 

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el! 

Harmadik történet!

A hétfő sokaknak nem jó kezdet, de talán James Potternek sikerül kicsit különlegessé tennie ezt az estét.

images.jpg

CÍM: Izzó acél - törhetetlen
CSAPAT: Kaktusz
FŐKULCS: kevélység
MÁSODLAGOS KULCS: nárcisz
FŐSZEREPLŐ: James Potter
JOGOK: J.K. Rowling
MŰFAJ: dráma
FIGYELMEZTETÉS(EK): OOC, AU,  minimál slash
KORHATÁR: 16
TARTALOM:  „– Nem tudod elviselni – kezdte Sirius halkan, hangjába indulat vegyült, keze ökölbe szorult. Eldöntötte, hogy nem számít, mi porlik most el, és mi marad meg barátságukból. Már nem bírta tovább magában tartani a sok sértést, és fájdalmat, aminek kiváltója James Potter volt. – Képtelen vagy beletörődni abba, hogy egyszer az életben nem rólad szól minden. Hogy nem csak te vagy a különleges, a szerencsés, aki megtalálta élete párját, hanem Remus és én is. Mi! Érted? De azért rendre megcsalod Lilyt, mert azt hiszed, ettől több leszel, hogy te mindent megtehetsz! Elegem van belőled. Egyszerűen elég volt, James.”
Megjegyzés: Megint új terepet próbáltam ki, könnyedebb szerkezetet és szóhasználatot, ami meglepően nagy élvezetet nyújtott írás közben. Számomra nagynak tűnő kihagyás után született meg az utolsó hajrában, de imádtam szöszölni vele. Ezúton is köszönöm a szervezést, a leendő olvasóknak pedig az itt hagyott kritikát :) Az írást erre az albumra írva követtem el: William Basinski – Cascade (https://www.youtube.com/watch?v=V5s-KLGVcTI&t=414s)

 

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el!

Második történet!

"Nincs is jobb, mint tilosban járni!" Hermionénak ez volt a véleménye annó, és sok-sok évvel később Harry Potter újra megtapasztalhatja ezt az érzést. 

 

 

 hyacinth-flower_jacint-virag-9734173631.jpgCím: Tilosban
Csapat:
rózsa (feltétlen, odaadó szerelem)

Főkulcs: torkosság
Másodlagos kulcs: jácint
Főszereplő: Harry Potter
Jogok: Mint minden HP-s fanfiction esetén, az eredeti mű szerzőjét, ill. a filmek (játékok, miegymások) készítőit illetik.
Műfaj: novella
Figyelmeztetések: durva nyelvezet, OOC, OC, erotikus tartalom, utalás szintű slash
Korhatár: 16
Tartalom: A kapuzárási pánik magánügy. Kivéve, ha te vagy Harry Potter. Akkor botrány.
+1 Megjegyzés: A történet Harry 41. életévében játszódik. A Mágiaügyi Minisztériumot és az Aurorparancsnokságot külön intézményként kezelem.

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el!

Első történet!


Sziasztok! El is érkeztünk a kihívás első történetéhez, melynek főszereplője Albus Perselus Pothyacinth-flower_jacint-virag-9734173631.jpgter! 

Cím: Veled fáj, nélküled elviselhetetlen
Csapat: Kaktusz
Főkulcs: bujaság

Másodlagos kulcs: jácint (játékosság virága)
Főszereplő: Albus P. Potter
Jogok: Minden jog JKR-é, nekem ebből anyagi hasznom nem származik, csak a saját, és mások szórakoztatására született a mű.
Műfaj: 
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Korhatár: 16
Tartalom: Albus egy jól menő modell ügynökség vezetője, így rengeteg szép lány veszi körül, amit rendszerint ki is használ. A bonyodalmak csak akkor kezdődnek, mikor az egyik lány megsérül, így Albus arra kényszerül, hogy visszahívja az egyik régi modelljét, aki történetesen a férfi volt barátnője is.

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el! 

 

süti beállítások módosítása