Potter Kihívás

Első történet!

2017. április 01. - potterkihívás


Sziasztok! 



El is érkeztünk a kihívás első történetéhez, melynek főszereplője Albus Perselus Pothyacinth-flower_jacint-virag-9734173631.jpgter! 

Cím: Veled fáj, nélküled elviselhetetlen
Csapat: Kaktusz
Főkulcs: bujaság

Másodlagos kulcs: jácint (játékosság virága)
Főszereplő: Albus P. Potter
Jogok: Minden jog JKR-é, nekem ebből anyagi hasznom nem származik, csak a saját, és mások szórakoztatására született a mű.
Műfaj: 
Figyelmeztetések: durva nyelvezet
Korhatár: 16
Tartalom: Albus egy jól menő modell ügynökség vezetője, így rengeteg szép lány veszi körül, amit rendszerint ki is használ. A bonyodalmak csak akkor kezdődnek, mikor az egyik lány megsérül, így Albus arra kényszerül, hogy visszahívja az egyik régi modelljét, aki történetesen a férfi volt barátnője is.

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://potterkihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr1012391389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potterkihívás 2017.04.20. 09:35:19

Megérkezett az első vélemény az egyik zsűritagtól, akit nevezzünk a továbbiakban M-ügynöknek. :)

Kedves Író,

Köszönöm, hogy olvashattam az alkotásodat!

1. Megfelelt-e a történet a csapatának?
4 pont, mert habár nem volt teljesen giccses, hálivúdi a szerelmi szál, azért én nem éreztem Albust végig összhangban önmagával. Főleg a vége... hát az nekem nem hiányzott. Inkább szúrt volna, ha megmaradnak külön-külön, minthogy meglebegtetted az újrázás lehetőségét.

2. Mennyire felelt meg a történet az adott témának?
5 pont, a hűtlenség az benne volt, szerves részét képezte a történetednek.

3. Kulcsok: Megfelelt-e a történet a kapott kulcsoknak, mennyire volt szerves része a cselekménynek? (Mindkét kulcsot külön kell pontozni.)
Bujaság talán egy csöppet lehetett volna hangsúlyosabb, a jácint meg tulajdonképpen bármilyen másik virággal is helyettesíthető lett volna, tehát legyen 4-4 pont.

4. Karakterek: OOC-karakterek, mennyire sikerült az írónak eltalálnia az adott karaktert?
Önálló karaktereket alkottál, teljesen kiléptél a varázsvilágból, ami nem baj, mert konzekvens voltál magadhoz. Nekem a Harrys rész nem hiányzott volna, talán abból a szempontból szerencsés ötlet, hogy mégis vele kapcsoljuk leginkább össze a Potter nevet.
5 pont

5. Cselekmény: Mennyire volt kidolgozott a történet, átlátható, logikus-e a cselekmény, maradt-e elvarratlan szál?
A végétől megkímélhettél volna... bocsánat, szőrös szívű leszek, 3 pont.

6. Helyesírás, stílus: Formailag és nyelvtanilag rendben volt-e a történet?
Nem vettem észre elírást, helyesírási hibát, stílusilag is jó volt, illett a felnőtt, konszolidált nyelvezet a szereplőkhöz. Talán volt egy-két bekezdés, ami olyan kis elkalandozás volt, túlragozása a dolgoknak, az étteremben, zuhanyzás után minek mondod el, hogy fázik vagy nem fázik... de összességében 5 pont.

7. Egyéni vélemény: Mindettől függetlenül tetszett/nem tetszett a történet és miért?

Merlinem, hát most leszek keresztre feszítve... ugyanis nem, bár igazából egyik fic sem. Jól megírt történet, mondom, nekem a vége túl rózsaszín, a nevedre kíváncsi leszek, de nem érzek semmi pluszt, szikrázást.
4 pont.

Még egyszer bocsánat, az enyémeknél több pontot kívánok! :)
süti beállítások módosítása