Potter Kihívás

Hatodik történet!

2017. április 06. - potterkihívás

Az utolsó előtti történetünkben ismét Harry Potter kavarja fel a kedélyeket. 

CÍM: Átkozott Harry Potter, és az ő lelki sérülései1401639895_1x.jpg
CSAPAT: Rózsa csapat
FŐKULCS: Bujaság
MÁSODLAGOS KULCS: Amarillisz a büszkeség virága
FŐSZEREPLŐ: Harry Potter; Perselus Piton
JOGOK: Minden jog J. K. Rowlingot illeti. Nekem semmilyen anyagi hasznom nem származik belőle, pusztán a magam és mások szórakoztatására jött létre a történet. Én csak kölcsönvettem a szereplőket, hogy a fantázia birodalmában egy teljesen új út felé kalauzoljam mind a főhősöket, mind pedig az olvasókat.
MŰFAJ: Slash, snarry, kis változtatással
FIGYELMEZTETÉS(EK):  NC-17 Romance, Drama, AU Challenge, tanár diák, és azonos neműek szexuális együttléteinek fotografikus leírása.
KORHATÁR: 18
TARTALOM: Harry Potter 6. év kezdetének nyarán lánnyá változik. Kísértetiesen hasonlít az anyjára, és új nőiességét felhasználva fiúkkal kezd el randizni az ikrek szoros közreműködése mellett, s természetesen a morcos bájitalprofesszornak ez nem tetszik, így ő maga csábítja el hősünket. Azonban ez a csábítási tehetség olyan formában köszön vissza, ahogyan Harry egyáltalán nem számít rá.  ☺

A történetet a tovább gombra kattintva érhetitek el!

A bejegyzés trackback címe:

https://potterkihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr4812405297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potterkihívás 2017.04.20. 09:40:33

Kedves Író,

Köszönöm, hogy olvashattam az alkotásodat!

1. Megfelelt-e a történet a csapatának? Minden esetben indoklást kérünk.
4 pont, mert igen, elég csöpögősen szerelmes volt az egész, habár a BDSM miatt a kaktusz is szóba kerülhetne.

2. Mennyire felelt meg a történet az adott témának?
3 pont
Itt igazán nem értettem, hogy mire gondolsz, Piton volt hűtlen Harryhez, amiért álcából szexelt? Vagy Piton lett hűtlen a Sötét Nagyúrhoz?

3. Kulcsok: Megfelelt-e a történet a kapott kulcsoknak, mennyire volt szerves része a cselekménynek? (Mindkét kulcsot külön kell pontozni.)
Bujaság a pornóig stimmelt, 5 pont, a virágot keresnem kellett, 2 pont.

4. Karakterek: OOC-karakterek, mennyire sikerült az írónak eltalálnia az adott karaktert?
HÁHÁHÁHÁ...
na jó, OOC tenger az egész, senki sem önmaga, kezdve ezzel a nemváltással (sicc!). Talán csak Dumbledore meg a halálfalók könyvszerűek, a főszereplők teljesen elrugaszkodtak JKR-től. Ami nem is lenne baj, ha nem lennének olyan cukirózsaszínek, túl romantikusak, mint amilyenekre sikerültek.
2 pont

5. Cselekmény: Mennyire volt kidolgozott a történet, átlátható, logikus-e a cselekmény, maradt-e elvarratlan szál?
Alapból a nemváltásnál elég fura fejet vágtam, de pláne furcsa volt, hogy három idősíkon ugrálunk a történetben, minden látható ok nélkül. Ha simán, egyenes a történetszál, talán hihetőbb a szerelem, de így túlságosan szex alapú az egész. Aztán összevesznek, majd a halálos veszedelem után beüt a romantika, boldogan élnek, míg meg nem halnak... Én azt nem értettem amúgy, hogy akkor most Harry nő maradt? És akkor miért: "azonos neműek szexuális együttléteinek fotografikus leírása" ?? Ezt végképp nem értettem:
"Albus meglehetősen finoman és direkt nehezen érthetően tud fogalmazni a beszédeiben, a diákok közül így csak kevesen értették, hogy abban a pillanatban, ahogy Potter elveszti a szüzességét, ismét képes lesz átváltozni fiú, vagy lány alakjába tetszőleges időpontokban."
Mire volt ez jó?
2 pont

6. Helyesírás, stílus: Formailag és nyelvtanilag rendben volt-e a történet?
A fic elején bekezdésenként más szereplő gondolataiba ugrálunk, de ugyanolyan betűtípussal szedted a szöveget - ezt roppant idegesítő volt olvasni. Merengőre feltöltés előtt mindenképpen kezdj ezzel a problémával valamit, légyszíves! Maradt pár elírás, ragozási és ékezet, központozás hiba is, tehát 3 pont.

7. Egyéni vélemény: Mindettől függetlenül tetszett/nem tetszett a történet és miért?
Szerintem már ennyiből is érzékelhető, hogy nem tetszett, sajnálom, én ehhez túl idős vagyok, vagy túl klasszikus az ízlésem. 3 pont

Elnézést a szigorú értékelésért, az enyémeknél több pontot kívánok! :)

M-Ügynök
süti beállítások módosítása