Potter Kihívás

I. Potter Kihívás

2015. május 10. - potterkihívás

Üdvözlünk mindenkit az I. Potter Kihíváson!

 

Hamarosan elstartolunk, addig itt egy kis ízelítő, hogy miben gondolkodhatnak majd a leendő írók. 

1, James Potter
2, Harry James Potter
3, James Sirius Potter
4, Albus Perselus Potter
5, Lily Luna Potter

Az egyes csapatokba három, maximum négy jelentkezőt várunk. A történetekben annak a Potternek kell a főszerepben lennie, amelyik csapathoz az író tartozik, de mellékszereplőként természetesen bármelyik Potter szerepelhet.

Három (igény esetén négy) kategóriban dolgozhatnak az írók:

1)professor-minerva-mcgonagall-professor-mcgonagall-7083830-440-270.jpg

2) alstor.jpg

3) 1407666059356595.jpg

 

A történetben a főszereplő Potter mellett meg kell jelennie egy másik szereplőnek( Hogy fő-, mellékszereplő, az az íróra van bízva.), akinek el kell látnia ezt a feladatot, és fontos része kell legyen a cselekménynek, vagy akár a főszereplő Potter is gyakorolhatja ezt az állást. Ez utóbbi esetben nem szükséges másik szereplő.

Az íróknak ezen kívül még két kulccsal kell majd dolgozniuk. Egy nyilvános, melyet a csapattagok osztanak el egymás között úgy, hogy mindenkinek jusson egy. Illetve egy titkos, amelyet minden jelentkező e-mailben kap majd meg, és a jelentkezés sorrendjében lesz kiosztva.

A jelentkezés hamarosan indul.

Endra és Saphrina

A bejegyzés trackback címe:

https://potterkihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr137447862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása