Potter Kihívás

Albus csapat

2015. július 13. - potterkihívás

Sziasztok! 

Íme a harmadik történet, amelyet az Albus csapat tagjai hoztak össze. Ne feledjétek, hogy még két hét, és indul a publikálási szakasz. 

 

A történetet ide kattintva érhetitek el! 

 

Üdv: Endra és Saphrina

A bejegyzés trackback címe:

https://potterkihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr427622144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SlytHay 2015.07.13. 20:18:06

Hah, még jó, hogy pont az előbb vacsoráztam... XD
Még mindig nem igazán tudom hová tenni ezeket a rövid történeteket, vagy hogy mi alapján írták a csapatok, miért pont azt a sztorit írták meg, amit, stb. De csak a telhetetlen kíváncsiság beszél megint belőlem, szóval... :)
Ötletes volt maga a cselekmény, még ha én is "megkívántam" kissé egy wc-s látogatást a felvezetés olvasatának okán x), de ez is csak az írókat dicséri, hisz az ő érdemük a hiteles leírás. :D Abszolút tetszik az ötlet, miszerint Albus a Mardekár házba kerül; ebből érdekes dolgokat lehet/lehetne kihozni. Amikor aztán Scorpius fejére került a Süveg, már gonosz vigyorral a tenyeremet dörzsölgettem, hogy mekkora poén lenne, ha a Süveg kitolna az ifjú Malfoyjal, és szépen a Griffendélbe osztaná be... És erre tessék, így is lett! *taps, taps* Külön jó volt látni, hogy a friss barátságba a beosztási ceremónia következményei nem ütöttek szeget, sőt! James elhűlt képét pedig szívesen megnéztem volna, csak hogy az arcába nevethessek (röhöghessek, igazából, a nevetés túl kifinomult jelző erre) - nem bírom a srácot, és kész (még ha nem is igazán lehet sok minden hivatalosat tudni róla). :P
Szóval tetszett, jól elszórakoztam, és már nagyon várom a csapat minden tagjának a történetét. Úgy érzem, hogy nem kell majd csalódnom egyikben sem -- legalábbis e történet alapján erre merek következtetni. :)
süti beállítások módosítása