Potter Kihívás

Lily Luna csapat története

2015. július 20. - potterkihívás

Kedves olvasók! 

Elérkeztünk az utolsó történethez, ami ezúttal Lily Luna Potter főszereplésével készült. A történetet ide kattintva érhetitek el. Továbbá tájékoztatunk benneteket, hogy az alkotói szakasz pénteken befejeződik, vasárnap este hatkor pedig megkezdődik a publikálás. Várunk minden kedves olvasni vágyót!

Endra és Saphrina

A bejegyzés trackback címe:

https://potterkihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr747641212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SlytHay 2015.07.22. 12:48:32

Kedves kis történet, jó volt olvasni. Nem igazán rajongom a női főszereplőkért, mert nagyon kevesen tudják a karaktert úgy megragadni, hogy ne vágjam földhöz a könyvet vagy csapjam le a laptopot, de nektek most sikerült elérnetek, hogy ilyesmi még csak az eszembe se jusson, szóval gratulálok. :) A történetben végig éreztem Lily felől egy visszafogott, kislányos szeleburdiságot (hogy szándékos volt-e, vagy csak én képzeltem bele, nem tudom), ami ezúttal inkább pozitívumként jelent meg, mintsem negatívumként, illetve volt azért egy kis tanulság is elrejtve a sorok között. A naplós ötlet nagyon tetszett, szívesen olvastam volna még néhány little!Lily-s bejegyzést. Eddig nem gondolkodtam olyasmin sem, hogy Lily számára mi lehetne az álomállás, de a 'gyógynövénytan professzor' abszolút működőképes lehet, és a mellette felsorolt indokok is szépen alátámasztották ezt a döntését.
Már izgatottan várom a publikálási szakasz kezdetét. :)

U.i.: Mugli képregényt minden varázslóházba! Egy felnőttet sem vonunk meg a képregényes cuccaitóll - ugyanis egy szemvillanás alatt vérszomjas mutánssá transzformálódik -, nemhogy egy alsóval a fején rohangáló gyereket. Senki ne akarja, hogy ez legyen élete utolsó hibája! x)
süti beállítások módosítása